Snart Vila

Det har varit en mycket bra träningsvecka.Vi tränar med de Australienska grabbarna så det blir hårt krigande på passen. Så ska bli skönt med vila snart. Nu är det bara 1 pass kvar ska iväg och simma på en 50 meters utomhus bassäng. Sen efter det så är det första omgången i Australien Open. Jag ska spela en 5 settare mot Per Holst min svenska träningspolare här. Kommer bli en hård match. Sen ska jag nog iväg och köpa en surfbräda. Blev riktigt inspirerad igår när det var så fina vågor.

4 kommentarer

 1. Hewitt
  Skrivet 07 november 2009 kl. 9:58 | Permalänk

  Sa jag inte att det var förbjudet att spela tennis just nu i Australien!=)
  Fan hoppas du åker ut tidigt i turneringen iaf,annars måste jag ju fan jag boka en resa till vitberget och tennishallen för lite matchträning annars kommr du ju kanske ta ett gem av mig när du kommer hem!

  Puss!

 2. Hewitt
  Skrivet 07 november 2009 kl. 9:59 | Permalänk

  Glömde berömma din uppdatering! =)

 3. Skrivet 07 november 2009 kl. 10:08 | Permalänk

  Du Hewitt måste nog till tennishallen och träna lite. Safin gick vidare från första omgången. Var en jobbig match i dryga 30 gradig värme.
  Men Hewitt får nog stora problem i Vitberget Open om Safin kommer.

 4. Hewitt
  Skrivet 07 november 2009 kl. 22:30 | Permalänk

  hehe! Ska nog släpa ut Kian till planen här i området i vårat super väder(+1c och snö) och slå några bollar sen är jag nog redo för vem som helst har ju en skön känsla sen senast!