SM veckan Hofors 2011

Nu är jag på SM i Hofors vilken vecka det har varit för mig hittills. Första dagen inleddes med K1 500m där jag kände att jag hade min största chans att ta SM guld på och ja jag lyckades vilken känsla det var. Jag gjorde mitt livs lopp hade absolut inga krafter kvar när jag gick i mål. Senare samma kväll ringde Förbundskaptenen och sa att jag skulle få representera Sverige på VM på samma distans vilken dag. Jag fick för ca en vecka sedan veta att jag inte skulle få köra VM vilket gjorde mig väldigt revanschsugen för jag tycker jag har visat hela året på alla tävlingar att jag borde få köra på VM men det hade vi olika åsikter om. Men efter SM guldet så ändrade förbudskaptenen sig.  Sen idag så fick jag brons på K1 1000m vilket också är en bra prestation från min sida men jag tycker inte att jag gjorde ett så bra lopp men jag måste erkänna att jag hade väldigt svårt att ladda om från gårdagens guld.

Guld loppet