Skellefteå!!!

Nu har jag varit hemma i Skellefteå i en dryg månad. När jag kom hem just innan jul så hade vi inte så mycket snö, då blev jag lite orolig att det inte skulle bli så bra med skidåkning. Men under julhelgen bara öste det ner snö helt underbart. Så skidspåren har varit helt perfekta. Sen så har det blivit mycket mildare ute nu så det är inte så kärvt ute i spåren nu så nu kan det inte bli bättre. Det är verkligen som jag hade hoppats på att det skulle vara. Jag gillar vinter starkt här uppe i Skellefteå. Jag börjar faktiskt bli lite less på skidåkningen känns om jag har bott i spåret de sista veckorna. Men jag ska till Åre nästa vecka på en liten kort semester. Ska bli skönt att ladda upp batterierna i några dagar för att sen köra riktigt hårt de sista 3 veckorna. Lägger upp lite bilder från Australien resan.

Min splitternya bräda

Min splitternya bräda

Min hemma strand i Australien

Min hemmastrand i Australien

Stenarna var våran dive site i Byron Bay

Stenarna var våran dive site i Byron Bay

Testa lite olika surf ställen

Testa lite olika surf ställen

Hong Kong

Hong Kong

Hong Kong på natten

Hong Kong på natten

Träffa min kusin Sofia  som bor i Hong Kong

Träffa min kusin Sofia som bor i Hong Kong

En kommentar

  1. Coach
    Skrivet 25 februari 2010 kl. 23:04 | Permalänk

    Tjenare….lever du än. Hur går träningen. Hoppas att du kör lite grundträning också och inte bara tävlar hela dagarna.