Florida

Nu är jag i Florida igen på det årliga vårlägret. Resan hit gick okey. Fast när jag skulle ta mig in i USA så blev jag stoppad i passkontrollen. Där dom fråga mig vad jag skulle göra här. Jag sa jag ska hit på träningsläger med landslaget. Då ville dom ha papper på det och såklart så har man ju inte det. Då ifrågasatte jag dom lite och sa men om jag hade sagt att jag skulle hit på semester hade det väll inte varigt något problem. Då vart passkontrollanten sur. Så då blev jag skickad till ett förhörsrum där dom frågade ut mig. Men tillslut så trodde dom på mig att jag skulle på träningsläger. Var en ganska rolig upplevelse. Fast jag var lite orolig ett tag.

Florida

2 kommentarer

  1. håkan
    Skrivet 08 mars 2010 kl. 23:12 | Permalänk

    HÄRLIGT äntligen en uppdatering. Träna hårt och se till att vinna Yak of the stak i år

  2. Gustav
    Skrivet 04 april 2010 kl. 19:56 | Permalänk

    Se till att träna hårt och njuta av värmen. Här i Schtaan har älven börjat riva upp på sina ställen, hörde måsar igår.